Zeiltrainingen

Een compleet zeilseizoen

 

Volgens Zeilschool Vlietland kan het zeilseizoen niet lang genoeg duren. Dus waarom zouden wij ons dan alleen richten op de zeilcursussen in de mei- en zomervakantie? Daarom bieden wij ook zeiltrainingen aan. Zoals het al jarenlang populaire schipperen, maar dan voor alle niveaus.ย Zodat het voor iedere zeiler een lang, gezellig en mooi zeilseizoen is!

 

Schippertraining – warming up voor alle niveau’s

 

Doelgroep: kinderen tussen 8 t/m 12 jaar met een beginners & gevorderen diploma

 

Dit jaar staat het schipperen in het teken van de voorbereiding op de zomercursus. De schippertrainingen zijn al vele jaren een bekend fenomeen bij Zeilschool Vlietland. Tijdens deze trainingen op de zaterdagmiddagen maken de kinderen onder begeleiding van de instructeurs extra meters in de Optimist. De kinderen hebben de (basis)vaardigheden al aardig onder de knie, dus deze dagen gaan echt om het opfrissen en bijschaven van deze kennis. Uiteraard staat plezier en gezelligheid gedurende de schippertrainingen centraal.

 

Boek de schippertraining hier

 

 

 

Let wel, de trainingen zijn geen officieel lesmoment. Tijdens de trainingen kunnen er dus geen onderdelen van de vorderingenstaat afgetekend worden, wel is het een uitstekend moment om te oefenen ter voorbereiding van de lesweek of om juist na je lesweek de vaardigheden verder te ontwikkelen.