Elke dag, leren met een lach.

Zeilschool Vlietland

 

Al vele kinderen hebben leren zeilen bij Zeilschool Vlietland. Door de ideale ligging is de plas van recreatiegebied Vlietland de perfecte plek om het zeilen onder de knie te krijgen. Zeilschool Vlietland biedt zeilcursussen aan in de Optimist, Polyvalk en Topaz. Daarnaast geeft de zeilschool trainingen aan zeilers van alle niveaus.

 

Zeilschool Vlietland heeft ruim 25 jaar ervaring in het geven van zeillessen en trainingen aan kinderen tussen de 8 en 16 jaar oud. We werken we met zeer enthousiaste en ervaren instructeurs. De meeste van de instructeurs die bij de zeilschool actief zijn hebben in het verleden zelf zeillessen gehad bij zeilschool Vlietland. Juist hierdoor weten zij wat zeilen zo leuk maakt en geven zij hun kennis en ervaring graag door. 

 

Tijdens een zeilcursus of zeiltraining staat het zeilen natuurlijk centraal maar weten ook als geen ander dat het sociale aspect een grote rol speelt. Daarom besteden we hier ook veel aandacht aan. Het doel van het instructeurs team is om ervoor te zorgen dat de kinderen met een glimlach en een gezonde dosis zelfvertrouwen de zeilschool verlaten aan het eind van een zeildag.

 

We maken een onderscheidt in 4 stappen:

 

Beginners (stap 1: Onder begeleiding zeilen)
Gevorderd (stap 2: Zelfstandig onder toezicht)
Vergevorderd (stap 3: Zelfstandig zeilen)
Expert (stap 4: Zelfstandig onder alle weersomstandigheden)