Zeilinstructeur worden

Zeilinstructeur bij Zeilschool Vlietland

 

De drijvende krachten van de zeilschool zijn natuurlijk onze instructeurs. Wil jij zeilinstructeur worden en deel uitmaken van ons team bij Zeilschool Vlietland? 

 

Wanneer jij je CWO III voor Topaz of Polyvalk hebt gehaald, voldoe jij aan de CWO-normen eigen-vaardigheid en kan je beginnen met de echte (officiële CWO) opleiding tot instructeur.

 

Training

Eerst nodigen wij jou uit voor een snuffelweek, waarin wij met jou kennismaken en jij met alles wat komt kijken bij het lesgeven op de zeilschool. In het jaar dat jij 16 jaar wordt, begin je als walhulp en help je de instructeurs met allerlei klusjes. Voorafgaand aan het seizoen organiseren wij trainings- en opleidingsmomenten, waarbij je bijvoorbeeld leert motorbootvaren. Wij leiden jou op volgens de normen van het CWO; iedere cursusweek krijg je een vaste begeleider. Je moet minimaal 3 weken per seizoen kunnen meedraaien.

 

Meld je aan!

Het jonge team van Vlietland is altijd op zoek naar enthousiastelingen die als zeilinstructeur ons team komen versterken. Ben jij gek op zeilen en lijkt het jou ontzettend gaaf om dit ook op anderen over te brengen? Lees dan snel verder en bekijk onze vacaturepagina.

 

Bekijk meer: