Openingstijden Klimeiland

Reguliere openingstijden 2023

nb. in de winter kun je een contactformulier invullen met een terugbel verzoek.

Het klimeiland is van april t/m oktober 2023 geopend!

Het Klimeiland is elke woensdagmiddag, zaterdag en zondag open. Van juni tot en met september is het klimpark ook op vrijdagmiddag open. Tijdens vakantie- en feestdagen is het klimpark dagelijks open (nb: op maandagen plannen wij regulier onderhoud in tijdens de zomervakantie).

Reserveren vooraf*

Ook tijdens reguliere openingstijden is het verstandig om een reservering te maken. Dit kun je direct online regelen. Zo ben je zeker van een plekje en hoef je dus bij aankomst niet te wachten.

*boekingsvoorvoorwaarden

Receptie Klimeiland:

Het Klimeiland is telefonisch en per email bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 10.00u-16.00u* voor al uw vragen en eventuele reserveringen voor het komend seizoen. Voor de specifieke openingsdagen, kijk via direct regelen welke dagen u kunt komen klimmen! Heeft u vragen? Vul ons contact formulier in!

*nb. in de winter kun je een contactformulier invullen met een terugbel verzoek.

Buiten reguliere tijden:

Buiten de reguliere openingstijden kan er op basis van reservering worden geklommen, dit kan bijvoorbeeld voor een klassenuitje, bedrijfsactiviteit of schoolsportdag. De klimactiviteiten kunnen ook worden gecombineerd met andere land- en/of watersportactiviteiten. Met een overnachting op onze camping erbij maak je het helemaal compleet!

 

Klimactiviteit aanvraag groepen

min. 15 pers. per groep, min. 25ll per klas