Kleine camping met jachthaven

 

Je zoekt een kleine camping met jachthaven op een schitterende locatie? Onze camping heeft 60 plekken en heeft een eigen jachthaven en staat direct in contact met recreatiemeer Vlietland. Vanaf het meer kan je de Vliet op varen en vanaf daar zijn er verschillende routes richting Leiden, De Kaag, Leidschendam en Den Haag. Ook kan je vanaf onze camping door de polder varen, langs prachtige boerderijen en dwars door de natuur. Wil je overnachten in de jachthaven dan is dit uiteraard mogelijk. Want er zijn meerder overnachtingsmogelijkheden in de jachthaven.

 

Uitzicht kampeerplaatsen aan het water Camping Vlietland

 

Faciliteiten

 

Op de camping zelf is een sanitair met douches, wastafels en een wasserette. Daarnaast kan je in de weekenden in het hoogseizoen iedere ochtend genieten van verse broodjes. Deze kan je bestellen bij de receptie van de camping. De kids vermaken zich verder in de speeltuin op één van de speeltoestellen. En wat is er toch veel zwemplezier op slechts 2 minuten lopen, je kan namelijk op verschillende plekken zwemmen. Zonnen kan op één van de zandstranden of de ligweides waar je heerlijk in het gras ligt.

 

 

Naast de camping ligt Restaurant Waterfront waar je elk moment van de dag terecht kan. Borrelen, dineren of gewoon een kopje koffie drink je op het terras terwijl je uitkijkt over het meer. Een fantastische plek! Aan de andere kant van het meer, ligt misschien wel het mooiste klimpark van Nederland tussen de bomen. Want met ruim 7 parcours en verschillende hoogtes is dit een echte uitdaging. Voor het klimpark moet je een minimale lengte hebben van 1.40 meter. Uitleg vooraf krijg je altijd van de professionele begeleiders.

 

 

Omgeving kleine camping met jachthaven

 

Dagje niet op het water? Maak dan een prachtige fietstocht naar Voorschoten. Prachtig is om een wandeling te maken bij Kasteel Duivenvoorde, om vervolgens het museum te bezoeken. Verder breng je een bezoek aan het gezellige centrum met de vele winkeltjes en maak een foto van de prachtige Voorstraat. Op de Voorstraat zijn ook verschillende gezellige restaurants met verschillende keukens. Of bezoek een van de steden in de buurt: Leiden, Den Haag of Delft.

 

 

 

Direct boeken
+ Waar zijn de camping en jachthaven gelegen?

Onze camping met jachthaven is gelegen in recreatiegebied Vlietland. Dit is officieel in de gemeente Leidschendam, maar Voorschoten en Leiden zijn om de hoek.

+ Wanneer is de camping geopend?

De camping is geopend media april t/m oktober.

+ ZIjn er passanten plaatsen voor de boot waar je kan overnachten?

Kom je met de boot dan kan je overnachten op de passanten plaatsen in de jachthaven. Je kan als gast dan ook gebruik maken van het sanitair blok.