Kampeerplekken

Camping bij Leiden

 

Camping Vlietland is een perfecte uitvalsbasis om steden als Leiden, Den Haag en Delft te ontdekken. Maar is ook een top locatie voor de watersport-, wandel- of fietsliefhebber. Op en nabij het kampeerterrein in recreatiegebied Vlietland geniet je van de rust en natuur die het Groene Hart te bieden heeft, maar ben je ook zo in het bruisende leven van de Randstad.

 

Familieveld kampeerplaatsen Camping Vlietland Natuurkampeerterrein

 

Soorten plekken

 

Bij Camping Vlietland kun je kiezen tussen twee verschillende kampeerplekken, namelijk de standaard kampeerplekken en de kampeerplekken met uitzicht op de plas en de haven van Vlietland.

 

Standaard kampeerplaats

 

De standaard kampeerplaatsen zijn ruime plaatsen van circa 90 – 100 m2 en zijn daarmee geschikt voor caravans tot circa 7,5 meter, vouwwagens en familietenten. Op deze ruime plaats voor maximaal 6 personen is het ook toegestaan één bijzettentje te plaatsen, deze is inbegrepen in de prijs. De meeste plekken zijn per tweetal afgebakend met een groene afscheiding.

 

Kampeerplaatsen aan het water

 

De kampeerplaatsen aan het water zijn uniek om het prachtige uitzicht over de plas en haven van Vlietland. De kampeerplaatsen zijn ruime plaatsen van circa 90 – 100 m2 en zijn daarmee geschikt voor caravans tot circa 7,5 meter, vouwwagens en familietenten. Op deze ruime plaats voor maximaal 6 personen is het ook toegestaan één bijzettentje te plaatsen, deze is inbegrepen in de prijs. De meeste plekken zijn per tweetal afgebakend met een groene afscheiding.

 

Zones

 

Naast de keuze voor een standaard kampeerplek of een plek aan het water, kan je ook nog specifiek kiezen voor een kampeerplaats in een speciale zone op de camping. Je hebt onder andere keuze uit de volgende zones:

 

Rond het speelveld: vanaf deze plekken heb je goed zicht op je spelende kinderen.
Op het familieveld: een speciaal veld met drie kampeerplekken die niet zijn afgebakend en waar je dus een vrije indeling met caravans en tenten kunt maken. Ideaal als u met meerdere gezinnen komt.

 

Bij het maken van de boeking kan je jouw voorkeur voor een zone vermelden in het opmerkingenveld, wij houden dan zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

Direct boeken
+ Hoeveel Amp stroom kan ik gebruiken?

Iedere plek heeft een stroomaansluiting van 6 Amp tot zijn beschikking.

+ Hoelang mag ik bij jullie verblijven?

Je kunt bij ons een kampeerplek reserveren voor maximaal drie weken.

+ Mag mijn auto erbij staan?

Camping Vlietland dankt zijn sfeer mede door het zijn van een autovrije camping. Natuurlijk mag de auto tijdens het uit-en inladen even bij de plek staan. Tijdens het verblijf dient de auto op een van de parkeerplaatsen buiten het terrein geparkeerd te worden.