Camperplekken

Perfecte uitvalsbasis voor campers

 

Camping Vlietland heeft speciaal ingerichte camperplekken. De camping wordt druk bezocht door rondtrekkende camperaars: het is een comfortabele uitvalsbasis voor uitstapjes naar Leiden, Den Haag, de Nederlandse kustlijn en fietstochten in ’t Groene Hart.

 

Camperplekken Camping Vlietland

 

 

Zones

Bij Camping Vlietland kan je kiezen voor camperplekken in verschillende zones. Naast de standaard camperplekken, hebben wij compacte camperplekken aan het water en compacte plekken midden op het kampeerterrein.

 

Camperplek standaard

De reguliere camperplekken (90-100 m²) zijn goed bereikbaar voor campers tot 7-7,5 meter lang. De grasbodem van de plekken is verstevigd met gaasmatten. Tevens is hier ook 1 bijzettent toegestaan (deze is al inbegrepen in de prijs).

 

Camperplek compact

Naast de reguliere camperplekken van 90-100 m² hebben we een aantal ’trekkers’-plekken beschikbaar. Deze plekken van 60-70 m² liggen op de camping zelf en zijn goed bereikbaar voor campers tot 7 meter. Hiervoor gelden gereduceerde tarieven.

 

Camperplek compact aan het water

Deze plekken zijn hetzelfde als de andere compacte camperplekken, maar dan direct aan het water met uitzicht op de haven. Genieten!

Algemene informatie

– standaard camperplekken (90-100 m²)
– compacte camperplekken (60-70 m²)

– Alle camperplekken zijn maximaal voor 6 personen te reserveren. Echter raden wij qua ruimte aan om met 4-6 personen de ‘camperplek standaard’ te reserveren.

– Elektriciteit (6 ampère) op iedere camperplek (tegen betaling)
– Sanitair gebruik is in prijs inbegrepen
– Gebruik van de camperfaciliteiten is in prijs inbegrepen (vers water tanken, lozen grijs water en chemisch toilet.

Camperplek Camping Vlietland