Boot passanten

Per boot naar Vlietland

 

Camping Vlietland is ook te bereiken via de Vliet. Ben je met de boot op vakantie? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij ons kan deΒ  boot worden aangelegd in de haven. Overnacht op je boot of boek een kampeerplek of trekkershut. Het is allemaal mogelijk bij Camping Vlietland.

 

boot passanten

 

Haven Vlietland

Vlietland ligt centraal in het Hollandse Plassengebied waar onder andere de Kagerplassen en het Braassemermeer bij horen. De meren zijn verbonden door verschillende kanalen, waaronder de Vliet. Er zijn dus hele mooie dagtochten te maken met de boot. In onze haven is plaats voor zeilboten, sloepen en motorboten met een lengte van maximaal 7 meter.

 

Overnachten op de boot

Als je met de boot bij Vlietland komt, kunt u uiteraard op uw boot blijven slapen. Wij reserveren een plek voor je in onze haven. Daarnaast maak je gratis gebruik van het sanitair.

 

Geen slaapplek op de boot

Heb je geen slaapplekken aan boord? Geen probleem! Je boekt een kampeerplek, een plek op het trekkersveld of een trekkershut op Camping Vlietland dat direct naast de haven ligt en leg je boot in de haven of op het jollenveld.

 

Algemene informatie

– Boten tot 7 meter en maximale hoogte van 1,55 meter
– Mogelijkheid om op de camping te overnachten
– Sanitair gratis
– Geen walstroom
– Reserveren aangeraden i.v.m. beperkt aantal passantenplekken