Kamperen in Zuid-Holland

 

Er zijn ontelbare plekken om te kamperen in Zuid-Holland. Deze provincie is dan ook enorm veelzijdig. Niet alleen zijn er prachtige steden te vinden, ook vind je er heel veel natuur én het strand. Voor elk wat wils dus. Maar hoe ideaal zou het zijn als er een camping te vinden is midden in de natuur, maar toch vlakbij de prachtige steden als Leiden, Den Haag en Delft? Dat is bijna te mooi om waar te zijn toch? Bij Camping Vlietland is het mogelijk. Onze gezellige familiecamping ligt midden in het recreatiegebied Vlietland, aan de rand van het Groene Hart en op fietsafstand van de grote stad.

 

 

 

Zoveel te doen in recreatiegebied Vlietland

 

Het recreatiegebied Vlietland ligt midden in de Randstad en naast het Groene Hart. Het beste van twee werelden. Perfect voor een stedentripje, maar ook voor een rustige vakantie in de natuur. Want ook bij recreatiegebied Vlietland zul je je geen moment vervelen. Met meerdere zwemstranden, een bootverhuur, een klimpark, een aquapark en een restaurant om de hoek is dit de perfecte locatie voor een heerlijk verblijf op Camping Vlietland.

 

Welkom op Camping Vlietland

 

Onze gezellige en autovrije familiecamping is kleinschalig, maar van alle gemakken voorzien. Het kampeerterrein is speciaal ingericht voor caravans, campers, familietenten, vouwwagens en trekkerstentjes. Ook zonder eigen kampeermiddelen kun je bij ons terecht. Aan de rand van het trekkersveld (voor de kleine trekkerstentjes) staat een drietal trekkershutten. Deze houten en eenvoudige blokhutten zijn ingericht met twee stapelbedden met matrassen en hoofdkussens, een tafel met stoelen, elektriciteit en een 2-pits (inductie) kookplaat. Er zijn schoonmaakmaterialen en een waslijn aanwezig. Daarnaast staat er bij de trekkershut een houten picknickset. Je hoeft dus niet veel bagage mee te nemen.

 

Dus ben je van plan om binnenkort te kamperen in Zuid-Holland? Je bent van harte welkom op Camping Vlietland!

 

Familieveld kampeerplaatsen Camping Vlietland Natuurkampeerterrein Direct boeken
+ Wat is er te doen op de camping?

De camping zelf heeft een speeltuin, maar op slechts 1 minuut lopen is een zandstrand. Daarnaast is er naast de camping een restaurant met terras. Verder is er een klimpark en kan je boten huren bij de receptie van de camping.

+ Hoeveel plaatsen heeft de camping?

In totaal zijn er 60 plaatsen.

+ Wat voor soort camping is Camping Vlietland?

De camping is kleinschalig en daarom voor reisgezelschappen tot 6 personen. Zeer geschikt voor gezinnen, families, stellen (jong & oud).