Familieweekend

Binnenkort een familieweekend op de planning staan? Dan zijn jullie bij Vlietland aan het juiste adres. Gezellig met z’n allen een weekendje weg, tijd voor elkaar vrij maken en leuke dingen doen. Maar wat gaan jullie doen en waar gaan jullie heen? Bij Vlietland zijn de mogelijkheden eindeloos en wordt het familieweekend gegarandeerd een groot succes!

Familieveld bij camping Vlietland

Camping Vlietland is zeer geschikt voor families. Het kampeerterrein is kindvriendelijk en er is in de buurt van alles te beleven. Er is zelfs een speciaal veld (van 3 kampeerplaatsen) voor families ingericht. Midden op de camping, naast de speeltuin, vind je dit gezellige familieveld. Waar andere kampeerplekken zijn afgebakend met een groene heg, is dit deel helemaal vrij. Jullie mogen zelf bepalen hoe jullie het veld willen indelen met caravans, familietenten, vouwwagens en kleine tentjes. Overdag is er heel veel te doen in de omgeving en ’s avonds is het mogelijk om te barbecueën. Of gaan jullie lekker een hapje eten bij Restaurant Waterfront?

Meer informatie over het familieveld? Neem dan contact op met onze receptie.

Genoeg te doen voor iedereen

In recreatiegebied Vlietland zullen jullie je geen moment vervelen. Het gebied bestaat uit meerdere plassen, waarvan de directe plas zeer geschikt is voor een verfrissende duik. Naast de goed onderhouden zwemstranden en ligweiden, zijn er ook talloze activiteiten voor alle leeftijden.

Groepsactiviteiten

Watersportcentrum Vlietland heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van groepsactiviteiten. Er zijn verschillende programma’s mogelijk, waaronder het Vlotten & Draken, Drakentocht, klimmen op Het Klimeiland en Draak Beach Draak. Deze programma’s zijn geschikt voor jong en oud. Ook tijdens de actieve programma’s zijn de niet deelnemende familieleden uiteraard van harte welkom om de andere familieleden aan te moedigen.

Klimpark Het klimeiland

Geen last van hoogtevrees? Klimpark Het Klimeiland heeft 7 klimroutes op 4 verschillende hoogtes (1, 4, 7 en 11 meter) en is geschikt voor beginners én gevorderden. Na de veiligheidsinstructies en het aantrekken van de klimgordel beginnen jullie bij de starttoren met de eerste route. Iedere route komt weer uit in de klimtoren of op de grond, zodat jullie altijd de keuze hebben om even pauze te nemen, verder te gaan met de volgende route of dezelfde route opnieuw te klimmen. Gaat het lukken om alle routes te klimmen?

Bootverhuur

Watersportcentrum Vlietland verhuurt verschillende soorten boten. Jullie kunnen een hele dag op pad, maar ook gewoon een uurtje de plas op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Huur een sloep of motorboot voor een ontspannende tocht in de omgeving van Vlietland, een waterfiets of roeiboot voor een uurtje inspanning, een zeilboot voor een mooie tocht op de plas of een kano om het gebied te verkennen.

Omgeving Vlietland

Het recreatiegebied Vlietland heeft de perfecte ligging midden in de Randstad en aan de rand van Het Groene Hart. De rust van de natuur, maar toch vlakbij prachtige steden als Leiden, Den Haag en Delft. Ga met z’n allen op de sportieve tour en maak een fiets- en/of wandeltocht door de omgeving. Liever iets in de stad? Dan is een stedentrip naar Leiden, Den Haag of Delft de ideale dagbesteding. Bezoek één van de vele musea, ga shoppen of geniet van een heerlijk drankje op een terras. Misschien is er nog een leuk evenement waar jullie naartoe willen?