Evenementen rondom Vlietland

Recreatiegebied Vlietland ligt midden in de Randstad aan de rand van ’t Groene Hart. Een geweldige locatie waar je je midden in de natuur waant, ver weg van de drukke stad. Maar toch ben je op een steenworp afstand van prachtige steden als Leiden, Den Haag en Delft. Mocht je op Camping Vlietland verblijven, dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de omliggende steden.

 

Evenementen

Er is zoveel te beleven in deze prachtige steden. Gedurende het hele seizoen organiseren steden als Leiden, Den Haag en Delft verschillende evenementen, zoals festivals, historische wandelingen, sportevenementen, tentoonstellingen en nog veel meer.

Leiden

Deze mooie historische stad ligt op maar een half uurtje fietsen van recreatiegebied Vlietland. Gedurende het hele jaar worden er meerdere evenementen georganiseerd. Er zijn ook verschillende jaarlijks terugkerende evenementen. In juli staat Leiden vier dagen lang op z’n kop tijdens de Lakenfeesten. Maar het bekendste Leidse feest is toch wel het Leidens Ontzet.
Bekijk hier de evenementen in Leiden.

Den Haag

Den Haag, de stad van de politiek, de vele grote terrassen, het historische Binnenhof en nog zoveel meer. De stad waar een zandkasteel bouwen op het strand prima te combineren is met een shopmiddag. Je kunt hier een bezoekje brengen aan één (of meerdere) van de vele musea of een stadswandeling maken. Gedurende het hele jaar worden er leuke evenementen georganiseerd die zeker een bezoekje waard zijn.
Bekijk hier de evenementen in Den Haag.

Delft

Voor knusse, gezellige en culturele evenementen mag je een bezoek aan Delft zeker niet overslaan. Deze stad heeft een klein historisch centrum met meerdere grachten en gezellige horeca. Zeker als je een theater-, muziek- en festivalliefhebber bent is hier genoeg te doen.
Bekijk hier de evenementen in Delft.