Camping Voorschoten

 

Op zoek naar een camping bij Voorschoten? Camping Vlietland is gelegen op een paar 100 meter van het gezellige dorp Voorschoten. Met de fiets ben je vanaf je camping- of camperplek al binnen 10 minuten in het centrum van Voorschoten. Ook kan je makkelijk te voet naar Voorschoten via het auto-vrije bruggetje dat recreatiegebied Vlietland verbind met Voorschoten; met de auto ben je er met 15 minuten. In Voorschoten is van alles te doen! Winkelen kan in de Schoolstraat waar meer dan 100 winkels zijn en een terrasje ‘’pakken’’ doe je op de Voorstraat. Verder kan je er heerlijk wandelen door het bos bij Kasteel Duivenvoorde.

 

Camping Vlietland bij Voorschoten

 

Ons camping kenmerkt zich door kleinschaligheid en eenvoud. Gewoon heerlijk kamperen in de buitenlucht is dan ook ons motto. Naast een speeltuin, broodjesservice, sanitair gebouw zijn er naast de camping ook nog twee zandstranden waar je kan zonnen en zwemmen! Naar beide stranden kan je gewoon lopen vanaf de camping.

 

En wist je dat de stad Leiden op slechts een steenworp afstand is van onze camping? In de studentenstad is een breed aanbod van gezellige terrassen. Ook zijn er bekende musea en natuurlijk kan je er ook een shoppen. Maar alleen al wandelen langs de grachten, daarom is Leiden al een bezoek waard. Verder zijn Delft en Den Haag ook dichtbij, met 20 minuten ben je al in het centrum.

 

Grachten in Leiden

 

Jachthaven bij de camping

 

De camping heeft een eigen jachthaven en vanaf daar vaar je zo het recreatiemeer en de Vliet op. Bij onze receptie kan je ook verschillende zeilboten, motorboten, sloepen, kano’s en waterfietsen huren. Ideaal voor een dagje op het water! Je kan daarnaast met de sloep prachtige tochten maken door het centrum van Leiden of Den Haag. Ook leuk is een dag de sloep te huren en De Kaag te ontdekken.

 

Restaurant met prachtig uitzicht

 

Naast de camping is Restaurant Waterfront gelegen, op dit grote terras met schaduw en zonplekken kan je de hele dag terecht. Daarnaast heb je ook nog eens een prachtig zicht op het meer, waar je sloepen, zeil- en motorboten ziet varen en aanmeren.

 

 

Direct boeken