Camping het Groene Hart

 

Je zoekt een camping in het Groene Hart? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij liggen namelijk aan het water en midden in de natuur. De camping heeft 60 kampeer- en camperplaatsen en ligt direct aan het water. De plaatsen zijn ruim opgezet en wij beschikken over een modern sanitairgebouw met allerlei voorzieningen. Daarnaast kun je ook vlakbij de camping ontbijten, lunchen, dineren of gewoon een drankje drinken bij restaurant Waterfront Vlietland. Ben je met de boot op vakantie? Overnacht dan op de boot in onze haven of boek een kampeerplek of trekkershut op de camping, want ook dat is mogelijk.

 

Familieveld kampeerplaatsen Camping Vlietland Natuurkampeerterrein

 

Naast onze camping is een bootverhuur, hier kan je sloepen, kano’s, waterfietsen, zeil- en motorboten huren. Met de sloepen en de motorboten kun je heerlijke tochten maken dwars door de natuur, maar ook door de historische stad Leiden. Op zoek naar een uitdaging? Klimpark Het Klimeiland heeft 7 verschillende parcours tussen de bomen. Geschikt voor beginners én gevorderden.

 

Naast de camping liggen twee zandstranden, want de recreatieplas is zeer geschikt om in te zwemmen. Het strand loopt rustig af zodat je er kunt lopen. Daarnaast zijn de zwemgedeeltes goed en duidelijk afgebakend. Op de stranden kun je heerlijk picknicken. Er zijn drukkere gedeeltes, maar ook delen waar je het rijk helemaal voor jezelf hebt.

 

Wandelen en fietsen in het Groene Hart

 

Doordat onze camping in het Groene Hart ligt, is er van alles te doen. Zo kun je er varen, heerlijke wandel- en fietstochten maken of een boerderij bezoeken. Bekijk de website van Het Groene Hart voor alle mogelijkheden. Vraag bij de receptie naar de leukste wandel- en fietstochten.

 

Het Groene Hart ligt dichtbij de steden Den Haag en Leiden. In beide steden ben je vanaf de camping in 15 minuten met de auto. Met de fiets ben je binnen 20 minuten in het historische centrum van Leiden en in 40 minuten in hartje Den Haag. Maar ook varen behoort tot de mogelijkheden. Dit alles maakt Camping Vlietland een ideale uitvalsbasis voor wie vakantie wil vieren midden in het Groene Hart.

 

+ Is camping Vlietland gelegen in het Groene Hart?

De camping ligt midden in de het Groene Hart.

+ Hoe ziet het Groene Hart eruit?

Het Groene Hart kenmerkt zich door de veengebieden en prachtige polders.

+ Kan je fietstochten maken door het Groene Hart?

Fietstochten kan je maken door de polder, langs boerderijen en de pittoreske dorpen.