Camping Den Haag

 

Op zoek naar een camping dichtbij Den Haag maar geen zin in om te overnachten in de drukke stad? Camping Vlietland is de ideale camping op slechts 15 minuten van Den Haag. Op een steenworp afstand van de binnenstad ligt onze camping midden in het groen en aan een recreatieplas met zandstranden. Daarnaast is er een bootverhuur en het Restaurant Waterfront. Kamperen op onze camping bij Den Haag betekent genieten van een onbezorgde vakantie in een prachtig gebied.

Haven Vlietland naast Camping Vlietland

 

Camping Vlietland

 

Camping Vlietland, is een gezellige autovrije camping in het recreatiegebied Vlietland, een stukje natuur midden in de Randstad. De camping dichtbij Den Haag is ingericht voor caravans, campers, familietenten en trekkerstentjes. Daarnaast is de camping zo verdeeld dat je kunt kiezen tussen verschillende zones, bijvoorbeeld kampeerplekken aan het water, bij het speelveld of op het familieveld. Heb je geen eigen kampeermiddel? Ook dat is geen probleem, boek dan één van de trekkershutten. Kom je met de boot dan kan er een plek worden gereserveerd in de haven naast de camping.

 

Even geen zin om te koken? Dan kan je terecht bij ons restaurant Waterfront Vlietland op 100 meter loopafstand. Je kan zowel binnen als buiten ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Geniet van het terras met uitzicht over het water.

 

Camping Den Haag

Binnenstad bij Camping Den Haag

 

Met de fiets ben je binnen 40 minuten in Den Haag en sta je midden in de binnenstad. Met de auto doe je er 15-20 minuten over om in het centrum te komen. Eenmaal in Den Haag, dan is er echt van alles doen. Er zijn meerdere bezienswaardigheden die niet overgeslagen mogen worden, waaronder het Binnenhof. Daarnaast is er het Plein met haar gezellige terrassen, het Noordeinde met de chique winkels en nog veel meer. Maar uiteraard ook de vele musea zoals het Mauritshuis, het Escher museum, het Kunstmuseum en Panorama Mesdag. De shopliefhebber kan terecht bij de grote winkelketens of de verschillende boetiekjes. Benieuwd naar alle bezienswaardigheden in Den Haag? Klik dan hier en neem een kijkje op hun website.

 

Stad en strand

 

Den Haag is de ideale combinatie van stad en strand, binnen een kwartiertje ben je van de binnenstad op het strand van Scheveningen. In de zomer staan alle strandtenten weer op hun plek en kan je genieten van een heerlijke lunch of verkoelend drankje, met de voetjes in het zand. Ook als het geen ideaal strandweer is, dan is de kust een bezoekje waard. Sinds de Pier weer geopend is, zijn ook daar vele activiteiten te beleven. Geniet van het prachtige uitzicht vanuit het reuzenrad of maak een spannende rit met de zipline.

 

Gedurende het hele jaar vinden er verschillende activiteiten plaats in de binnenstad en aan de kust. Benieuwd naar wat er allemaal te doen is? Kijk dan even in de agenda op de website van Den Haag.

Direct boeken
+ Hoe ver ligt de camping van Den Haag centrum?

Met de auto ben je vanaf camping Vlietland binnen 15 à 20 minuten in het centrum van Den Haag. Met de fiets is het 11 kilometer en doe je rond de 40 minuten over.

+ Wat is Camping Vlietland voor een camping?

Camping Vlietland is een kleinschalige camping voor jong en oud.

+ Ligt de camping aan het water?

De camping is direct gelegen aan het water. Enkele kampeerplaatsen kijken uit over de haven en het meer. Vanaf de jachthaven ben je zo op de recreatieplas.