Campervakantie

Echte vrijheid is…er met de camper op uit trekken. Tijdens een campervakantie ben je natuurlijk op zoek naar een mooie vakantieplek. Op Camping Vlietland heb je deze plekken, in een prachtig gebied tussen de bomen en direct aan het water. Op de camping is het uiteraard goed vertoeven. Je zult genieten van de rust, maar toch is er van alles te doen in het recreatiegebied. Vanaf je camperplek loop je zo naar één van de zandstranden. Lekker eten doe je bij het restaurant Waterfront Vlietland – gelegen naast de camping – dat beschikt over een terras met een prachtig uitzicht over het meer.

Camperplek compact Camping Vlietland

Campervakantie met mogelijkheden

En wil je een dagje weg? Dat kan! Er is zoveel te doen in de omgeving, het is eigenlijk teveel om op te noemen. Vanaf de camping ben je zo in Leiden, Den Haag of Delft. Pak een dagje strand of ontdek de prachtige natuur in het Groene Hart. Heb je achter de camper ook nog eens de fietsen mee? In de omgeving zijn prachtige fietsroutes. Bij onze receptie kunnen ze je er alles over vertellen.

Lees hier alles over de camperplekken.

ALGEMENE INFORMATIE

– Standaar camperplekken (90-100 m²)
– Compacte camperplekken (60-70 m²) / tevens een aantal aan het water

– Elektriciteit (6 ampère) op iedere camperplek (tegen betaling)
– Gebruik van het sanitair is in de prijs inbegrepen evenals het lozen van grijs water en het chemisch toilet en het bijvullen van vers water.

Camperplekken Camping Vlietland Leiden Den Haag Wassenaar Voorschoten Direct boeken