Zeilcursus voor experts

Na het behalen van de het gevorderden diploma in de Optimist of Polyvalk zijn er eigenlijk twee opties voor onze cursisten. De eerste optie is verdergaan met de zeilcursus in de Optimist of Polyvalk en dus het Ver-gevorderden diploma behalen. De tweede optie is een zeilcursus in de Topaz (zwaardboot). In dit geval beginnen de cursisten bij de beginnerscursus voor de zwaardboot. De tweede optie is niet altijd mogelijk, dit is namelijk afhankelijk van de leeftijd en vordering van het kind. Uiteraard kunt u altijd met de zeilschool overleggen over de mogelijkheden.

Inhoud van de cursus

Cursus Ver-gevorderden in Optimist of Polyvalk

De cursus omvat zowel het perfectioneren van de basistechnieken als het leren van nieuwe technieken voor gevorderden, zoals het aankomen op hoger- en lagerwal. Verder komen bijzondere zeiltechnieken en de beginselen van het wedstrijdzeilen aan bod.

Cursus Beginner in Topaz

De cursus voor beginner (soms ook gevorderden) in de Topaz

Cursus gehaald!

Ver-gevorderden & Experts diploma in Optimist of Polyvalk

Mocht uw kind verdergaan voor het Ver-gevorderden (3) & Experts (4) diploma dan kan hij/zij na het behalen van dit diploma zelfstandig zeilen. Dit alles onder normale weersomstandigheden en Experts bij een hardere windkracht.

Beginner in Topaz

Na het behalen van het Beginners diploma voor de zwaardboot mag hij/zij begeleid zeilen.

Zeilen 2de & 3de leerjaar

Zeilcursus voor gevorderden

Zeilschool Voor kinderen zonder zeilervaring

Zeilcursus voor beginners

Zeilen Met plezier naar een hoger niveau

Een zeilweek bij Vlietland