Zomerse avond bij Vlietland

 

Het mag dan wel lekker weer worden buiten, maar er wordt natuurlijk nog gewoon gewerkt overdag. Hoe fijn zou het dan zijn om na een dag hard werken ’s avonds te genieten op het water? Vanaf nu kunt u ook bij ons een sloep of valk huren voor in de avond! Neem een picknickmand met lekkernijen mee voor in de valk, of vaar in 2 uur met de sloep naar leiden voor afhaal bij een van de vele lekkere restaurantjes. Naast ons zit ook Waterfront Vlietland  waar u kunt genieten van een uitgebreid diner of een snelle hap bij de snackbar.

 

Ook als het niet zo’n zwoele zomerse avond is, kan het nog steeds ontzettend lekker zijn om even een frisse neus te halen en te genieten van uw vrije avond. Voor de wat frissere avonden hebben wij fleece-plaids, zodat jullie toch nog warm bij elkaar kunnen zitten.

 

Avondverhuur

 

Hou het weerbericht in de gaten voor mooi weer, of in het geval van zeilen een goed windje. U kunt een sloep of valk online reserveren voor een avond in een vast tijdsblok van 18.15u-20.15u. Onze boten voor de avondverhuur zijn vanaf 7 dagen en tot 3 uur voor vertrek online te reserveren op basis van beschikbaarheid.

 

Middag/ avondverhuur

 

Heeft u toch een vrije middag  Reserveer dan een sloep voor middag + avond in een vast tijdsblok van 14.00u-20.00u. Ook hier geld dat onze boten voor de avondverhuur online te reserveren zijn vanaf 7 dagen en tot 3 uur voor vertrek. Heeft u al een reservering voor in de middag staan en heeft u interesse in avondverhuur? Neem dan van te voren contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Bootverhuur Huur een boot bij WSC Vlietland

De vloot van Vlietland

Varen Mooie vaartochten in de regio

Vaarroutes voor sloep en motorboot