Vacatures

De ideale zomerse bijbaan! Voor 17 jr e.o.

Medewerker Bootverhuur

Zoek jij een leuke zomerbaan?! ☀️

Ben jij het liefst de hele dag buiten? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en behulpzaam?

Dan hebben wij de ideale vakantiebaan voor jou!

Kom bootjes verhuren bij Vlietland! Van sloepen tot roeiboten, van waterfietsen tot zeilboten, van kano’s tot motorboten.

Heerlijk de hele dag buiten en wellicht na werktijd zelf nog even het water op!!

Vacature medewerker Bootverhuur (17 jaar e.o.)

Wij zijn op zoek naar:

Jongeren vanaf 17 jaar of ouder die fijn vinden veel buiten te werken, en graag mensen het naar de zin maken. De ideale zomerbijbaan toch?!

Wie ben jij?

– Je houdt ervan om buiten en met je handen te werken
– Je hebt ervaring in de watersport (je zeilt, ooit een motorboot gehad, lid van de waterscouting) of het lijkt je leuk om in de watersport te werken
– Je vindt het leuk om bezig te zijn met mensen en ze een leuke dag te bezorgen
– Je hebt een aanpakkersmentaliteit
– Je zet even makkelijk, op drukke dagen nét even dat stapje extra
– Je bent flexibel inzetbaar; je dienst is minimaal 3 uur maar meestal rond 5 uurtjes en kan op mooie drukke dagen 7 of 8 uurtjes zijn.[ Natuurlijk weet je ruim van tevoren of en hoelang je ingepland staat.]
– Je bent flexibel beschikbaar, mensen die buiten recreëren doen dat op álle dagen van de week en juist op feestdagen, in de weekenden en in de zomervakantie; dus dán kunnen we je inzetten. (inwerken gaat het best als je zo’n 3 weken achter elkaar beschikbaar bent in de zomervakantie of 3 weekenden voor de zomervakantie)

Wat doe je tijdens een dag werken bij Vlietland?

We starten de dag door alle boten klaar te maken, natuurlijk moeten ze volgetankt en schoon zijn, zodat alles er uitnodigend bij ligt.
Je helpt de eerste klanten met instappen in de kano, je geeft ze tips voor een goede techniek van het kanoën en geeft ze een duwtje in de goede richting.
Intussen komt de volgende klant er aan voor een motorboot. Zij willen nog even weten welke route leuk is om met hun kleinkind te varen. Je doet ze een voorstel en legt de boot uit. Ondertussen komt de eerste sloep weer terug van een leuke tocht. Oeps een krasje, dat werken we gelijk even bij! Even pauze, tijd voor een boterham. Daarna help je een groepje aanleggen die terugkomen met de waterfiets en leg je de roeiboten weer even netjes. Kan je al zeilen dan leg je de mensen hier uit hoe ze de boot optuigen, en anders leren wij je dat!

 

Doorgroeien
Ben je wat ouder of heb je meer ervaring dan werken we je ook in als gastheer/vrouw op de receptie, je ontvangt de gasten, geeft ze informatie, beantwoord e-mails en de telefoon. Liever meer buiten aan het werk? Dan help je mee met buitensport dagen.

Wat bieden we jou:

– Een actieve gevarieerde bijbaan
– In een jong enthousiast team van collega’s (ook van het Klimeiland of de Buitensport)
– Met regelmatig leuke gezamenlijke personeelsactiviteiten zoals BBQ en meer.
Doorgroeimogelijkheden naar een dagverantwoordelijke functie of een funktie bij een van de andere onderdelen binnen het bedrijf
– Een eerlijk loon, dat meegroeit als jij groeit
– Uitstekende secundaire voorwaarden; je kunt ook zelf lekker een stukje gaan varen, zeilen op de plas  of klimmen op ons Klimeiland!

 

Enthousiast geworden?!

Kom werken bij Vlietland!

Stuur een mailtje naar werken@wscvlietland.nl o.v.v. “zomerbaan bootverhuur” met je CV en motivatie. Wie weet ben jij onze toekomstige collega! 

 

Ben je benieuwd wat we allemaal nog meer doen behalve boten verhuren…lees verder:

Bij Watersportcentrum Vlietland hebben wij naast de bootverhuur, een Klimeiland, een jachthaven, een zeilcentrum en buitensport activiteiten. 

Wij verhuren waterfietsen, kano’s, roeiboten, motorboten, sloepen en zeilboten! Of de bezoekers nu voor een uurtje willen waterfietsen, een (halve) dagtocht gaan maken met onze sloepen door Leiden of lekker gaan roeien met onze roeiboten: voor iedereen maken wij er een mooie beleving, Gastvrijheid en klantvriendelijkheid zijn daarbij de keywords.
Om dit voor elkaar te krijgen werken wij met een jong en enthousiast team die zowel buiten als binnen iedereen een onvergetelijke dag bezorgen!