Nieuwe route indeling klimparcours op het Klimeiland:

Update 2022: sinds midden 2022 heeft onze 1m route een flinke update gehad, met o.a. een extra touwslinger, lopen over picknicktafels, een tunnel van netten en meer. [Binnenkort boekbaar].

2020 Sinds 2020 is de route op 4 meter uitgebreid met 4 obstakels, en opgesplitst in twee routes. Ook houden we sinds 2020 een nieuw, overzichtelijker kleurenschema aan.

Op 4 meter hoogte zijn er nu 2 routes, via een nieuwe starttoren kun je beide routes aansluitend aan elkaar klimmen. Route 4a sluit mooi aan op route 4b. De 4 meter route is een leuke hoogte om kennis te maken met het klimmen.

Op 7 meter hoogte kun je ook 2 routes klimmen. Je start in de nieuwe starttoren en vervolgd je route naar de hoofdtoren, vanuit daar kun je kiezen om eerst route 7a te doen, dit is een route met twee hele lange kabelbanen. Route 7b is een stuk moeilijker, hier moet je iets sterker voor zijn. Deze route sluit mooi aan op route 7a, maar je kunt er ook voor kiezen om aan het eind van deze route door te klimmen naar 11a.

De routes op 11 meter hoogte zijn de zwaarste routes. Je kunt beginnen met route 11a om door te klimmen naar twee lange kabelbanen. Ben je aan een flinke uitdaging toe? Dan kun je eerst beginnen bij de zwaarste route van het klimparcours; route 11b. Deze route blijft op 11m hoogte en sluit via de grote toren direct aan op 11a.

Klimmen 7 routes op verschillende 4 hoogtes

Klimmen op het Klimeiland

Klimmen

Klimmen 2,5uur


Klimmen 2,5uur

Klimmen

Kinderpartijtje Klimmen


Kinderpartijtje Klimmen