Zomerse bijbaan

Vacatures voor zomerkrachten bij Vlietland

Gepubliceerd op

Zomerse bijbaan

Watersportcentrum Vlietland is op zoek naar extra oproepkrachten.Β Ben jij op zoek naar een zomerse bijbaan en ben jij graag buiten? Heb jij affiniteit met watersport, buitensport, en/of klimmen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk snel de onderstaande vacatures, misschien zit er wel iets voor jou tussen. Combineren kan ook!

Medewerker Receptie (seizoen)

Als medewerker receptie ben jij het gezicht die onze bezoekers als eerste zien. Dit betekent dat jij onze bezoekers altijd goed te woord staat en ze helpt waar nodig is. Ze komen namelijk met vragen over onze familiecamping, de haven, de verhuurvloot, klimmen op Het Klimeiland en natuurlijk ook over de Zeilschool. Jij beschikt over alle informatie van deze activiteiten, waardoor je de bezoekers met volle enthousiasme te woord kan staan. Daarnaast zul jij soms de bootverhuur collega’s moeten helpen om de boten uit te leggen aan onze huurders. Zo zorg je samen met je collega’s voor een ultieme vakantiebeleving bij Vlietland!

Klik hier voor meer informatie over de vacature Medewerker Receptie.

Medewerker bootverhuur (oproepkracht)

Als medewerker bootverhuur ben jij verantwoordelijk voor het klaarmaken van de boten. Dit betekent ’s ochtends de boten klaarleggen en schoonmaken en aan het eind van de dag opruimen. Vanaf je 18e mag jij ook sloepen en motorboten meegeven. Je ontvangt de boothuurders buiten, legt uit hoe de boot werkt en geeft advies over de routes in de omgeving. Daarnaast zul jij soms op zomerse dagen moeten bijspringen in de receptie. Dit houdt in dat je de bezoekers binnen in de receptie ontvangt en de verhuur verder afhandelt met behulp van ons reserveringssysteem.

Klik hier voor meer informatie over de vacature Medewerker Bootverhuur.

Kliminstructeur (oproepkracht/seizoen)

Als kliminstructeur ontvang jij de bezoekers in het klimpark, help je hen bij het aantrekken en controleren van het klimmateriaal en geef je instructies op de grond. Op termijn zal je de klimmers op het parcours mogen helpen.
Voor de hulp op hoogte is er een interne opleiding tot klimredder nodig. Indien je interesse hebt in deze vacature zullen wij tijdens een kennismakingsgesprek verder ingaan op deze opleiding.

Klik hier voor meer informatie over vacature Kliminstructeur.

 

Klimmen Buitensporter gezocht!

Werken bij het Klimeiland