Een actieve Watersportdag bij Vlietland

Kiezen voor een watersportdag bij Vlietland is kiezen voor een programma waarin alle leerlingen continue actief bezig kunnen zijn. Bij Vlietland hoeft een leerling nooit te wachten tot hij of zij aan de beurt is, er is voldoende materiaal om iedereen continue actief bezig te laten zijn.
De programma’s duren ongeveer 4 uur. Volgens een rooster met blokken van 30 tot 45 minuten doorlopen de leerlingen verschillende actieve onderdelen. Land- en wateractiviteiten wisselen elkaar af. Net als individuele en teamactiviteiten. Het programma biedt daarmee een beleving met veel vaart en variatie. De invulling van de activiteiten stemmen we af op de wens van de opdrachtgevers; met of zonder wedstrijdelement, snelle wisselingen of juist de tijd nemen.

Het basis programma bestaat uit de onderdelen Vlottenbouwen, Drakenkanoën, Survivalbaan, Waterfietsen, kano en teamestafette. We kunnen het programma aanpassen door activiteiten zoals kano, teamestafette  uit te ruilen of toe te voegen. 
De meeste onderdelen worden door onze instructeurs begeleid, waar mogelijk laten we een begeleidende taak over aan de leerkrachten van de school. Daarmee kunnen we het programma voor een goede prijs aanbieden. Natuurlijk is het mogelijk extra instructeurs op de onderdelen in te zetten. De begeleiding van de klassen zelf blijft altijd een taak van de school. 

De watersportdagen zijn te reserveren voor groepen van minimaal 60. De maximum capaciteit is een programma voor 8 groepen van maximaal 35 leerlingen.

Watersportdag met 6 activiteiten

School (klassenuitje) aanvraag

School -reis /-klas / sportdag/ team aanvraag

Watersportdag met 6 activiteiten
Buitensporten

Watersportdag met 4 activiteiten


Watersportdag met 4 activiteiten

Buitensporten

Watersportdag met 5 activiteiten


Watersportdag met 5 activiteiten

Klimmen

Schoolklas klimmen


Schoolklas klimmen