Vlietland is een heerlijke plas voor zeilers.
Er mag door motorboten maximaal 6 km/u gevaren worden. Bovendien is Vlietland geen doorgaande vaarroute en gaan de gemotoriseerde boten vanuit de haven vaak direct de Vliet op.

Een seizoen-abonnement is een goede keuze: meer zeilen en meer plezier! Zo kun je lekker veel zeiluren maken en ervaring opdoen... en dat allemaal wanneer jij maar wilt!
Het abonnement loopt van 1 mei tot 30 september. Als abonnementhouder beschik je over een 'eigen' Topaz en kan je er mee zeilen wanneer je maar wilt. Op de momenten dat de zeilschool zeilactiviteiten met de Topaz organiseert kun je ook gebruik maken van 'jouw' Topaz mits de boot gedurende deze activiteiten niet door de zeilschool gebruikt wordt. In de maanden juli en augustus, wanneer de boten nodig zijn voor de zeilcursussen, kan je kosteloos op basis van beschikbaarheid een Topaz huren. In deze periode loopt de uitgifte van de boot via de receptie.
Natuurlijk kun je met je 'eigen' boot ook meedoen met de trainingen die de zeilschool organiseert. Je schrijft je in als deelnemer met een eigen boot!

Vraag dit abonnement per mail bij ons aan.

Seizoensabonnement Topaz 2021

Vrij gebruik van een 'eigen' Topaz in de periode 1 mei tot 30 september. Tijdens door de zeilschool georganiseerde zeilactiviteiten en de cursusweken (19 juli tm 27 augustus 2021), huur je een Topaz kosteloos op basis van beschikbaarheid.
Wissel data in 2021; start vanaf 1 mei; teruggave voor de cursusweken uiterlijk 16 juli tot 28 augustus, en 30 september ivm einde huurperiode.

€ 210 per Seizoen
Zeilschool Lessen in Optimist, Polyvalk & Topaz.

Boek nu voor een 2021 zeilcursus!

Varen Reserveer nu een boot Online

Bootverhuur

Varen En ontdek een nieuwe wereld!

Welkom op het water