Stel je hebt leren zeilen op de zeilschool en je vind het zo leuk dat je vaker wil zeilen.
Wat is er leuker dan je 'eigen' Optimist te hebben, zonder direct een boot te moeten kopen.

Een seizoen-abonnement is dan een goede keuze: meer zeilen en meer plezier! Zo kun je lekker veel zeiluren maken en ervaring opdoen... en dat allemaal wanneer jij maar wilt!
Het abonnement loopt van 1 mei tot 30 september. Als abonnementhouder beschik je over een 'eigen' Optimist en kan je er mee zeilen wanneer je maar wilt. In de maanden juli en augustus, wanneer de boten nodig zijn voor de zeilcursussen, kan gebruik je de Optimist alleen gebruiken als deze beschikbaar is. In deze periode loopt de uitgifte van de boot via de receptie. Je huurt dan dus kosteloos een Optimist.
Natuurlijk kun je met je 'eigen' boot ook meedoen met de trainingen die de zeilschool organiseert. Je schrijft je in als deelnemer met een eigen boot!

Vraag dit abonnement per mail bij ons aan.

Seizoen-abonnement Optimist

Je zeilt in je 'eigen' Optimist in de periode 1 mei tot 30 september
Tijdens door de zeilschool georganiseerde cursusweken (19 juli tm 27 augustus 2021), huur je een Optimist kosteloos op basis van beschikbaarheid.
Wissel data in 2021; start vanaf 1 mei; teruggave voor de cursusweken uiterlijk 16 juli tot 28 augustus, en 30 september ivm einde huurperiode.

€ 140 per Seizoen
Zeilschool Lessen in Optimist, Polyvalk & Topaz.

Boek nu voor een 2021 zeilcursus!

Varen Reserveer nu een boot Online

Bootverhuur

Varen En ontdek een nieuwe wereld!

Welkom op het water