https://wscvlietland.nl/kamperen/kampeerplekken/camperplekken/

De camping is weer open vanaf 14 april 2022. Reserveringen dienen vooraf (online) gemaakt te worden. Dat kan gemakkelijk via Zoek en Boek

Kom je met de camper? Dan kun je verschillende camperplekken boeken bij Camping Vlietland. Wij hebben fijne groene camperplekken, zowel midden op het kampeerterrein als aan de haven met een prachtig uitzicht over de plas. En daarnaast is er keuze uit reguliere plekken (90m2 – 100 m2) of wat compactere plekken (60-70m2) voor bijvoorbeeld de ’trekkers’. Onderstaande tarieven zijn basistarieven. Zie Tarieven voor een overzicht van alle kosten.

Camperplek standaard

De reguliere camperplekken (90-100 m²) zijn goed bereikbaar voor campers tot 7-7,5 meter lang.

Camperplek compact

Wij hebben een aantal ‘trekkers’-plekken beschikbaar. Deze compacte plekken van 60-70 m² liggen op de camping zelf en zijn goed bereikbaar voor campers tot 7,5 meter.

Camperplek compact a/h water

Wij hebben een aantal ‘trekkers’-plekken beschikbaar. Deze compacte plekken van 60-70 m² liggen op de camping zelf, maar dan direct aan het water met uitzicht op de haven. Goed bereikbaar voor campers tot 7,5 meter.

Elektra

Al onze camperplekk hebben één aansluiting van 6 Amp.

Personen

Op alle camperplekken is een maximum aantal van 6 personen toegestaan. Echter raden wij aan om bij 4 tot 6 personen voor de camperplek standaard te gaan, omdat deze ruimer zijn dan onze compacte plekken.

Toeristenbelasting

Personen niet woonachtig in Leidschendam-Voorburg betalen toeristenbelasting.

Kamperen

Camping Vlietland voor cultuurliefhebbers

Kamperen

Camping Vlietland voor sportievelingen

Kamperen

Camping Vlietland voor het gezin